Erbjudande till
SBR-medlemmar!

Nu har ni som SBR-medlemmar möjlighet till en unik chans. SBR har tillsammans med Kristian Garp Webbproduktion tagit fram ett erbjudande där ni, till ett rabatterat pris (14 000:- ex. moms. Ordinarie pris 17 500), får en hemsida med flera olika viktiga funktioner skapad efter era behov och önskemål.

Skräddarsydda funktioner för ert företag

Självklart har ni möjlighet att anpassa sidans utseende efter er företagsprofil. Den kommer dessutom vara direkt kopplad till SBRs egna sida vilket ökar er exponeringsyta mot kund, skapar en varumärkestrygghet och professionalitet. Ni får även möjlighet att välja till vilken grad ni vill att ert medlemskap i SBR ska visas på er hemsida.

Erbjudandet gäller endast SBRs medlemmar och kommer innefatta en webbsida där ni har möjlighet att erbjuda:

  • Bokningssystem

  • Referensgalleri

  • Tjänstebekrivning

  • Kontaktformulär

  • Sida med valfritt innehåll

Exempelsidor

I exempel 1 har vi anpassat sidan efter era specifika behov och önskemål, kanske är du specialist inom ett visst område eller har byggt upp ett varumärke som du gärna vill visa upp även digitalt. Väljer ni denna version kommer vi tillsammans jobba fram vad som bäst passar er och ert varumärke.

För de medlemmar som inte har lika specifika önskemål om hur hemsidan ska se ut kan vi erbjuda något mer i stil med exempel 2. Här hjälper vi er med allt från typsnitt till färg- och bildval samtidigt som vi kan garantera en unik och funktionell sida som möter alla era behov.

Jag vill veta mer!

Vill du ha mer information om erbjudandet, vänligen fyll i kontaktformuläret till höger så återkommer vi till dig inom kort.